Μακαρόν μανταρινιού με κρέμα βουτύρου κι άρωμα από κλεμεντίνες

Καταχωρήθηκε στις 26/02/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

Προετοιμάζουμε πάντοτε τα μακαρόν από το προηγούμενο βράδυ, μια και τα ασπράδια θα πρέπει να μείνουν 1 νύχτα στο ψυγείο να "παλιώσουν". ~Αν έχω δυσκολία στο να ξεκολλήσω τα μακαρόν από το λαδόχαρτο, βρέχω με λίγο νερό την λαδόκολλα από κάτω, όσο είναι ζεστή κι αφαιρώ άμεσα τα μακαρόν αλλιώς θα μουλιάσουν.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pastrychef.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις