180
Υλικά
- βούτυρο 70 γρ
- καρυδέλαιο 30 γρ
- βούτυρο 30 γρ
- καρύδα 120 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 150 γρ
- αλεύρι βρώμης 160 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αυγά 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κανέλα 0.75 κγ
- αλάτι 0.33 κγ
- μέλι 2 κσ
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- αμύγδαλα 30 τμχ
Υλικά της συνταγής μας (25-30 τεμ.)
70 γρ.
βούτυρο λιωμένο
30 γρ.
λάδι καρύδας ή βούτυρο
120 γρ.
καρύδα τριμμένη
150 γρ.
αλεύρι ολικής
160 γρ.
αλεύρι βρώμης ή βρώμη τριμμένη στο multi
2 κ.γλ. μπέκιν
2 αυγά
μεγάλα χτυπημένα
1 κ.γλ. βανίλια
υγρή
3/4 κ.γλ.
κανέλα
1/3 κ.γλ.
αλάτι
100 γρ. μέλι (2 κ.σ. γεμάτες)
200 γρ. ζάχαρη καστανή
25-30
αμύγδαλα ολόκληρα για στόλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com