63
Υλικά
- βούτυρο 0.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 225 γρ
- μαργαρίνη 0.5 κούπα/ες
- αυγά 1 τμχ
- πούδρα αμυγδάλου 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2.25 κούπα/ες
- αλάτι 0.25 κγ
- σοκολάτα κουβερτούρα 65 γρ
Υλικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή 225 γραμμάρια 3/4 της κούπα ζάχαρη ή 225 γραμμάρια 1/2 κούπα μαργαρίνη(μπορείτε να το κάνετε μόνο με μαργαρίνη,όλη τη ποσότητα) 1 μεγάλο αυγό 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλόσκονη η 1 βανίλια 1/2 κουταλιά μπεϊκιν 2 και 1/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις κάθε κούπα είναι 125 γραμ 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/2 σοκολάτα κουβερτούρα των 125 γρ σε χοντρά κομμάτια
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com