60
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 220 γρ
- αυγά 3 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- καρδάμωμο 0.5 κγ
ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ Κλασσικα μπισκοτακια, φτιαγμενα με την ζυμη "παστα φρόλλα", αλλα σε πιο μαλακη μορφη. Αυτη η συνταγη ειναι ιδανικη για μπισκοτα που παρασκευαζονται με το απλο ή το ειδικο κορνε για μπισκοτα. Τραγανα και βουτυρατα, λιωνουν απολαυστικα στο στομα. Ιδανικα κερασματα για να συνοδεψετε τον καφε ή το τσαι, αλλα και ενα λικερ. Αντι για την κλασσικη βανιλλια, τα αρωματισα με ξυσμα πορτοκαλιου, καρδαμωμο και μαστιχα Χιου.Η συνταγη αυτη γραφτηκε ειδικα για τις μικρες μου ανηψιες και στον μπαμπα τους, που ολοι μαζι ανακατευουν στην κουζινα οταν λειπει η μαμα τους...Μεριδες : 1
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com