76
Υλικά
- ελαιόλαδο 215 ml
- κόκκινο κρασί 250 ml
- ζάχαρη 150 γρ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- περγαμόντο 1 τμχ
- μπαχάρι 2 κόκκοι
- αλεύρι μαλακό 900 γρ
- μοσχοκάρυδο -
- κανέλα -
Ανοίγουμε την Σαρακοτή με γλύκα και με άρωμα! Υπέροχα, τραγανά κουλουράκια φτιάχνονται πανεύκολα και με πολλούς πολλούς συνδυασμούς! Υλικά215 ml. ελαιόλαδο (μια καλή επιλογή είναι η ποικιλία λαδολιά) 250 ml. κόκκινο κρασί ημίγλυκο ή ξηρό 150 gr. ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού σόδα 1 κουταλάκι του γλυκού baking powder 1 μεγάλο πορτοκάλι χυμό ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr