56
Με ολόκληρο πορτοκάλι και -φυσικά-με ελαιόλαδο! Εποχή για λαδερά κουλουράκια. Για λίγες μέρες ακόμη , λίγο πριν αρχίσουμε να φτιάχνουμε τα πλούσια πασχαλινά γλυκά, συνοδεύουμε τον καφέ μας με νηστίσιμα βουτήματα. Η συνταγή είναι παραλλαγή - που πάλι προέκυψε εξ ανάγκης- παλιάς κλασικής συνταγή για κουλουράκια πορτοκαλιού. Στην Κρήτη εννοείται ότι όλα αυτά τα κουλουράκια έχουν βασικό τους συστατικό το ελαιόλαδο. ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com