187
Αυτή εδώ είναι μία συνταγούλα που κυκλοφορεί σε πολλά νοικοκυριά στα Σέρβια της Κοζάνης σε διάφορες μάλιστα παραλλαγές, την οποία την έχω δοκιμάσει εδώ και πολλά χρόνια και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να την φτιάξετε. Οσο άντεχαν τα χέρια της πεθεράς μου, έφτιαχνε τρελές δόσεις για να στείλει και σε εμάς. Την φτιάχνει θεία μας Κοζανίτισσα εδώ και χρόνια, η διαφορά μας είναι ότι δεν έχουμε αλισίβα (σταχτόνερο) με την οποία γίνονται παραδοσιακά...
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com