89
Ααα και ο πραγματικός λόγος που έφτιαξα macarons είναι ότι μου είχαν μείνει πολλά ασπράδια από τα γαλακτομπούρεκα! (επειδή η κρέμα ήθελε κρόκους). Οπότε όπως έχω ξαναγράψει ή μπορεί να έχετε διαβάσει κι αλλού όσο πιο παλιά τα ασπράδια (οι κρόκοι), τόσο πιο καλά θα γίνουν τα macarons!Υλικά (συνταγή εδώ)100γρ. ασπράδια (περίπου από 3αυγά)25γρ. κρυσταλλική ζάχαρη225γρ. άχνη κοσκινισμένη125γρ. αμύγδαλα σε σκόνη
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com