Σοκολατένια macarons με γέμιση λευκής σοκολάτας και ένα giveaway

Καταχωρήθηκε στις 26/11/10

3 Ψήφοι Ψήφισε

Ααα και ο πραγματικός λόγος που έφτιαξα macarons είναι ότι μου είχαν μείνει πολλά ασπράδια από τα γαλακτομπούρεκα! (επειδή η κρέμα ήθελε κρόκους). Οπότε όπως έχω ξαναγράψει ή μπορεί να έχετε διαβάσει κι αλλού όσο πιο παλιά τα ασπράδια (οι κρόκοι), τόσο πιο καλά θα γίνουν τα macarons!Υλικά (συνταγή εδώ)100γρ. ασπράδια (περίπου από 3αυγά)25γρ. κρυσταλλική ζάχαρη225γρ. άχνη κοσκινισμένη125γρ. αμύγδαλα σε σκόνη

Διάβασε τη συνταγή στο https://santie-athina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις