Τραγανά κουλουράκια κανέλας με κόκκινο κρασί

Καταχωρήθηκε στις 06/07/10

32 Ψήφοι Ψήφισε

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Ρίχνουμε το μισό αλεύρι, ζυμώνουμε και λίγο λίγο προσθέτουμε το υπόλοιπο μέχρι η ζύμη να γίνει εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια. Δεν ζυμώνουμε πολλή ώρα γιατί θα σκληρύνουν τα κουλουράκια.

Διάβασε τη συνταγή στο https://taxidistisgeuseis.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις