Αγιορείτικη συνταγή: Πατατοκεφτέδες

Καταχωρήθηκε στις 17/04/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά: 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο  μαϊντανό 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 3 κουταλιές ελαιόλαδο 200γρ. τυρί σόγιας ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1 κουταλιά χυμό λεμονιού Αλάτι και πιπέρι Αλεύρι Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.madata.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις