Αλμυρά ατομικά ταρτάκια με ξινομυζήθρα και άγρια χόρτα (ή σπανάκι)

Καταχωρήθηκε στις 31/01/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Πριν λοιπόν σας δείξω τις πίτες μου, μια συνταγή αυτοσχεδιασμού σήμερα με παραδοσιακά υλικά αλλά με άλλο τρόπο χρήσης. Έφτιαξα ένα ζυμαράκι μαλακό, με λάδι για να είναι τριφτό, με γάλα όμως για να μη σκορπάει, με ελάχιστο βούτυρο για να μυρίσει, με λεμόνι για να είναι τραγανό και με ένα αυγουλάκι όλο κι όλο για να γίνει πιο πλούσιο. Νόστιμο έγινε. Και θα χρησιμοποιηθεί και με άλλα είδη γέμισης. Ήδη έχω μια στο μυαλό μου.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις