by admin

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΑΓΙΟΛΙ & ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

4 σκελ. σκόρδο ψημένο  2 κρόκους αβγών 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη  1 φλ. ηλιέλαιο Αλάτι-πιπέρι 2 κονσέρβες Τόνο σε νερό Trata  2 κ.σ. χυμό λεμόνι  4-5 κ.σ. αγιολί Αλάτι-πιπέρι 100 γρ. πασατέμπο (χονδρό καθαρισμένο)  2 κ.γ. καστανή ζάχαρη 1/4 κ.γ. πάπρικα καυτερή 1 κ.γ. κόλιανδρο σπασμένο 1 ασπράδι αβγού Αλάτι-πιπέρι 8 φέτες χωριάτικο ψωμί 1 αβοκάντο  2 κ.σ. ελαιόλαδο  Χυμό από ½ λεμόνι 2 καρότα  1 ξερό κρεμμύδι  4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό, άνηθο & δυόσμο Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: αϊολί
Συνταγή από Ανδρέας Λαγός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr