119
Υλικά
- σκόρδο 4 σκελ
- κρόκοι 2 τμχ
- μουστάρδα 2 κγ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- ηλιέλαιο 1 φλ
- τόνος 2 κονσέρβα
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- αϊολί 5 κσ
- κολοκυθόσποροι 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 2 κγ
- πάπρικα 0.25 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- ασπράδι 1 τμχ
- χωριάτικο ψωμί 8 φέτ
- αβοκάντο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 1 κσ
- άνηθος 1 κσ
- δυόσμος 1 κσ
4 σκελ. σκόρδο ψημένο 2 κρόκους αβγών 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη 1 φλ. ηλιέλαιο Αλάτι-πιπέρι 2 κονσέρβες Τόνο σε νερό Trata 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 4-5 κ.σ. αγιολί Αλάτι-πιπέρι 100 γρ. πασατέμπο (χονδρό καθαρισμένο) 2 κ.γ. καστανή ζάχαρη 1/4 κ.γ. πάπρικα καυτερή 1 κ.γ. κόλιανδρο σπασμένο 1 ασπράδι αβγού Αλάτι-πιπέρι 8 φέτες χωριάτικο ψωμί 1 αβοκάντο 2 κ.σ. ελαιόλαδο Χυμό από ½ λεμόνι 2 καρότα 1 ξερό κρεμμύδι 4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό, άνηθο & δυόσμο Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr