69
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- αλάτι 1 κγ
- χυμός λεμονιού 2 κγ
- πολτός σκόρδου 1 κγ
Αρωματικό βούτυρο: 250γρ βούτυρο αγελαδος το αφήνουμε εκτός ψυγείου να μαλακώσει. Δουλεύουμε με μια σπάτουλα το μαλακωμένο βούτυρο να γινει αλοιφή και προσθετουμε ενα κουταλάκι αλάτι δυο κουταλάκια χυμό λεμόνι ενα κουταλάκι πολτό σκόρδου λιγο πιπέρι και λιγο πάπρικα. Ψιλοκοβουμε φρέσκα αρωματικά ρίγανη δυόσμο βασιλικό και οτι άλλο μας αρεσει και ανακατευουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com