125
Υλικά
- χωριάτικο ψωμί 1 τμχ
- μπρόκολο 1 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 6 τμχ
- γάλα φρέσκο 0.5 λτ
- μουστάρδα 2 κσ
- μπέϊκον 250 γρ
- γραβιέρα 300 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Η strata για τους Ιταλούς είναι το δικό μας "βάζω σε ένα πυρέξ ότι έχω στο ψυγείο με ψωμί, αυγά και γάλα και φτιάχνω ένα σουφλέ". Στα δικά μας leftovers την προηγούμενη Κυριακή που είχαμε Brunch στο σπίτι με φίλους, βρήκαμε μπρόκολο και bacon τα οποία ταίριαξαν τέλεια μεταξύ τους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com