93
Υλικά
- ψωμάκια για burgers 4 τμχ
- ρόκα 0.5 ματσ.
- ντομάτα 4 φέτ
- κρεμμύδια 4 φέτ
- ημίσκληρο τυρί 4 φέτ
- κιμάς κοτόπουλου 500 γρ
- γαλοπούλα 400 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- βούτυρο 20 γρ
- αυγά 2 τμχ
- φρυγανιά 50 γρ
- σόδα αναψυκτικό 2 σφην
- κρέμα βαλσαμικού 100 γρ
- κέτσαπ 50 γρ
- μέλι 1 κγ
4 ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΙΑ BURGER ½ ΜΑΤΣ.BABY ΡΟΚΑ 4 ΦΕΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 4 ΦΕΤΕΣ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 4 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ ARLA HAVARTI ΒΟΥΤΥΡΟ SOFT LURPAK(ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ) 500 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 400 ΓΡ. ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΨΗΤΗ ΤΟΣΤ FERRANO IFANTIS 5 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ 20 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 2 ΑΒΓΑ 50 ΓΡ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ 2 ΣΦΗΝ. ΣΟΔΑ (ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ) ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 100 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATAPAPADIMITRIOU 50 ΓΡ. ΚΕΤΣΑΠ 1 Κ.Γ. ΜΕΛΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr