Ελιές

Καταχωρήθηκε στις 31/10/09

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ελίτσες (καλαμών) λαδο-ξυδάτεςΌπως σας είχα υποσχεθεί, μετά το ''μάζεμα της ελιάς'' θα έβαζα ένα ποστ για το πως φτιάξαμε τις ελίτσες μας.Μαζεύουμε τα πραγματάκια που θα χρειαστούμε:μπολ για την φύλαξηξύδιχονδρό αλάτιελαιόλαδοκαι ξεκινάμε :Χαράζουμε με μια μικρή και ελαφριά χαραξιά τις ελιές και στα δύο πλάγια.Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις καλύπτουμε με νερό το οποίο αλλάζουμε κάθε μέρα. Αφού περάσουν 8-9 ημέρες τις δοκιμάζουμε,.Κανονικά πρέπει να είναι έτοιμες - δηλαδή να έχουν ωριμάσει - εάν δεν είναι έτοιμες, τις αφήνουμε λίγο ακόμη δοκιμάζοντας κάθε μέρα, μέχρι η γεύση τους να είναι τρα

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις