94
Υλικά
- μαύρες ελιές 500 γρ
- πράσινες ελιές 500 γρ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- μάραθος 2 κγ
- μαραθόσπορος 1 κσ
- κανέλα 0.25 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ξύδι 4 κσ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- δυόσμος 2 κσ
Αν θέλουμε αρωματισμένες ελιές, εύκολα και πολύ γρήγορα, δεν έχουμε παρά να πάρουμε έτοιμες μαύρες, πράσινες ή χονδροελιές, να τις αναμείξουμε με τα αρωματικά που θέλουμε και σε δυο μέρες θα είναι έτοιμες.Ωραιότατες και πεντανόστιμες.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com