152
Η καλή μου φίλη Πηνελόπη, μου έστειλε αυτή την πολύ ωραία συνταγή για ξυδάτες ελιές, που ψήνονται στο αλάτι και γίνονται καταπληκτικές.
Είναι ωραιότατες, αν και λιγότερο αλμυρές και ξυδάτες από τις συνηθισμένες, ιδανικές για όσους τις θέλουν με πιο ήπια γεύση.
Δοκιμάστε τις οπωσδήποτε!
Είναι ωραιότατες, αν και λιγότερο αλμυρές και ξυδάτες από τις συνηθισμένες, ιδανικές για όσους τις θέλουν με πιο ήπια γεύση.
Δοκιμάστε τις οπωσδήποτε!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com