by admin

Ελιές & ο τρόπος που τις φτιάχνουμε !

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά συνταγής: Ελιές: 800 - 900 γρ. (μαύρες, πράσινες, μικρές ή μεγάλες, αρκεί να είναι παρόμοιες για να ξεπικρίσουν ομοιόμορφα) Χοντρό αλάτι: 80 - 90 γρ. Νερό: όσο πάρει Ελαιόλαδο: 1 κουταλιά σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirikikaisintages.blogspot.com