102
Υλικά
- ελιές -
- λευκό ξύδι 400 ml
- ξύδι 400 ml
- ξύδι βαλσαμικό 50 ml
- αλάτι 250 γρ
- ελαιόλαδο 300 ml
- θυμάρι -
- δαφνόφυλλα -
- ρίγανη -
- δεντρολίβανο -
- νεράντζια 1 τμχ
Οι πιο νόστιμες ελιές που θα έχουμε γευτεί. Ο λόγος πολύ απλός, είναι οι σπιτικές ελιές που εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει με τα χεράκια μας πολύ μα πάρα πολύ εύκολα.Με απλές διαδικασίες ξεκινώντας από την επιλογή των ελιών -αν έχουμε δικές μας ακόμα καλύτερα- μετά τις χαράσσουμε, τις ξεπικρίζουμε, προσθέτουμε λάδι, ξύδι, αρωματικά βότανα και φέτες νεραντζιού. Δεν το παραλείπουμε, τους χαρίζει το αιθέριο άρωμά του...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es