84
Υλικά
- πράσινες ελιές -
- λεμόνι -
- αλάτι -
- ξυνό -
- ελαιόλαδο -
Οι τσακιστές ελιές είναι ο καλύτερος τρόπος επεξεργασίας για όσους βιάζονται να γευτούν φετινές ελιές. Επί πλέον έχουν φρουτώδη και δροσερή γεύση , κρουστή σάρκα και λεμονάτο άρωμα (εκτός των άλλων αρωμάτων που μπορούμε να τους προσθέσουμε). Αν λοιπόν νομίζετε ότι οι ελιές στο μπουκάλι θέλουν μεγάλη υπομονή (έτσι φαίνεται από τα περισσότερα σχόλια), υπάρχει και ο σύντομος τρόπος: τσακίστε τις!...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com