92
Τούτη τη συνταγή είδα την στον Μαμαλάκη που του την έδειξεν μια κυρία στην Πάφο, έτσι για να μεν κατηγορηθώ ότι την έκλεψα τζίολας.ΥλικάΠερίπου 400 γρ. αλεύρι (εγώ έβαλα ολικής αλέσεως, συνήθως βάλλουν άσπρο)1 φακελάκι μαγιά400ml χλιαρό νερόΕλαιόλαδοΦρέσκος κόλιαντρος, ψιλοκομμένοςΚάμποσες ελιές (ξικοκκονισμένες* αν προτιμάτε)1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένοΘκυόσμος* ξερόςΆλαςΒάλτε τη μαγιά στο νερό τζιαι ανακατώστε την καλά. Αφήστε την για περίπου 10-15 λεπτά ώσπου να κάμει περίπου 1 δάκτυλο αφρό. Σμίξετε την με το αλεύρι τζιαι ζυμώστε καλά. Βάλτε λλίον λάδι, περίπου 1/3 του ποτηρκού, τζιαι λλ
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com