253
Υλικά
- γλυκοπατάτα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 5 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
Την γλυκοπατάτα θα πρέπει να την έχεις ακούσει ή μπορεί να την έχεις δει στο σούπερ μάρκετ δίπλα στις κλασικές πατάτες ή μπορεί και να μην έχει τύχει. Πρώτη φορά την είχα δοκιμάσει σε εστιατόριο σε μορφή τσιπς. Ναι, ξέρω τι θα μου πεις! Ό,τι και να δοκιμάσεις τηγανητό σε μορφή τσιπς είναι ωραίο! Σήμερα σου δίνω την πιο εύκολη εκδοχή, αυτή που τις κόβεις σαν τηγανιτές και τις ψήνεις στο φούρνο.
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com