45
Υλικά
- ρεβίθια 250 γρ
- μοτσαρέλα 2 τμχ
- παντζάρια 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 150 ml
- σκόρδο 1 σκελ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- ταχίνι 1 κγ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- χυμός λεμονιού 1 -
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -250 γραμ ρεβίθια αποφλοιωμένα , μουλιασμένα και βρασμένα -2 μπάλες μοτσαρέλα -2 παντζάρια στο μέγεθος της μοτσαρέλας -100 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις -1 κουτ. του γλυκού μπείκιν πάουντερ -2 αυγά χωρισμένους τους κρόκους από τα ασπράδια -150 ml γάλα -1 κουτ. της σούπας κόλιαντρο ψιλοκομμένο -1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο -½ κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν -1 κουτ. του γλυκού ταχίνι -ελαιόλαδο για το τηγάνι -αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο -½ λεμόνι (το χυμό του)...
Διάβασε τη συνταγή στο everythingcook.blogspot.gr