86
Υλικά
Μια πεντανόστιμη εκδοχή ρεβυθοκεφτέδων με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή. Πρόκειται για ένα από τα εθνικά πιάτα του Ισραήλ, ενώ έχει βασικό ρόλο στην Λιβανέζικη κουζίνα. Τραγανοί και ταυτόχρονα αφράτοι, αυτοί οι κεφτέδες, δε μπορεί παρά να σε δελεάσουν έτσι όπως τρυπώνουν στην «τσέπη» μιας αραβικής πίτας. Για συνοδεία μπορεί να έχουν ταχίνι, λάχανο, μαρούλι, ντομάτα, φρέσκο κρεμμύδι και αγγουράκι, κύβους μελιτζάνας, γιαούρτι ή/και χούμους.
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumgreek.com