88
Υλικά
- ρεβίθια 240 γρ
- κρεμμύδι σε σκόνη 0.5 κγ
- κρεμμύδια 30 γρ
- μαϊντανός 2 κσ
- κόλιαντρο 1.5 κσ
- πιπέρι 1 πρέζα/ες
- κύμινο 0.75 κγ
- κόλιαντρο 0.25 κγ
- καστανή ζάχαρη 1.5 κγ
- ζάχαρη 1.5 κγ
Τα φαλάφελ ή αλλιώς ρεβυθοκεφτέδες είναι μια από τις αγαπημένες μου συνταγές και εκτιμώ ιδιαίτερα ως χορτοφάγος. Ένα από τα αρνητικά των παραδοσιακών φαλάφελ είναι το τηγάνισμα και είναι αρνητικό επειδή προσθέτει λίπος που δεν χρειάζεται σε ένα από τα πιο θρεπτικά και υγιεινά φαγητά. Ο πιο εύκολος τρόπος να διατηρήσουμε τα φαλάφελ μας υγιεινά και να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις είναι αντί να τα τηγανίσουμε να τα ψήσουμε στο φούρνο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr