90
Υλικά
- φέτα 300 γρ
- χωριάτικο φύλλο 1 φύλλα
- ασπράδι 1 τμχ
- σουσάμι 1 κγ
- μαύρο σουσάμι 0.25 κγ
- μέλι 4 κγ
- ελαιόλαδο 100 ml
Το πρώτο μυστικό είναι να χρησιμοποιήσει κανείς καλό, χωριάτικο φύλλο, ώστε η φέτα να περιτυλιχτεί από σχετικά παχύ υλικό ζύμης που ταιριάζει στο γευστικό προφίλ της και να έχουμε τέλειο τραγανό αποτέλεσμα.Το δεύτερο μυστικό είναι καθαρά τεχνικό. Μετά το τύλιγμα της φέτας σε φύλλο, βάζει το πακετάκι σε μεμβράνη και στη κατάψυξη, για τουλάχιστον μία ώρα...
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr