Φέτα σαγανάκι σε φύλλο, με μέλι και σουσάμι

Καταχωρήθηκε στις 03/11/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το πρώτο μυστικό είναι να χρησιμοποιήσει κανείς καλό, χωριάτικο φύλλο, ώστε η φέτα να περιτυλιχτεί από σχετικά παχύ υλικό ζύμης που ταιριάζει στο γευστικό προφίλ της και να έχουμε τέλειο τραγανό αποτέλεσμα.Το δεύτερο μυστικό είναι καθαρά τεχνικό. Μετά το τύλιγμα της φέτας σε φύλλο, βάζει το πακετάκι σε μεμβράνη και στη κατάψυξη, για τουλάχιστον μία ώρα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://caruso.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις