61
Υλικά
- ελιές -
- λεμόνι -
- πορτοκάλια -
- περγαμόντο -
- χυμός πορτοκαλιού 1 -
- ελαιόλαδο -
...Οι ελιές μου ήταν Μεγαρίτικες μαύρες και τις είχα φτιάξει σαν νερατζοελιές. Θα μπορούσα να βάλω όποια κατηγορία γεύσης ήθελα στα αρωματικά αλλά ήμουν σε διάθεση άνοιξης και ήθελα να φυλακίσω στα βαζάκια τα αρώματα των εσπεριδοειδών που τελειώνουν. Έτσι απέκλεισα τις εντάσεις από το σκόρδο, τσίλι, ξυλώδη μυρωδικά και ενέδωσα στο ξύσμα νερατζιού, πορτοκαλιού, λεμονιού με τις νότες άγουρου λεμονιού, που έχουν τα φρέσκα, μεταξένια, φύλλα της λεμονιάς από τις νέες κορφές, τους αροδαμούς....
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr