155
Υλικά
- ζάχαρη 220 γρ
- αλάτι 1 κγ
- λευκό ξύδι 130 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπέρι 5 σπόροι/ος
- μπαχάρι 5 σπόροι/ος
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- κανέλα 1 τμχ
- τζίντζερ 1 κγ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
Φλούδες καρπουζιού σε γλυκοπικάντικο τουρσί!Είναι πολύ απλό να γίνει, χρησιμοποιώντας τις φλούδες του καρπουζιού, τις οποίες πετάμε.Έχει πολύ ιδιαίτερη γλυκιά και συγχρόνως πικάντικη γεύση εξ αιτίας των μπαχαρικών, με μια πολύ μικρή αψάδα καυτερής πιπεριάς στην επίγευση.Αν σας ενδιαφέρουν καινούριες διαστάσεις στη γεύση, τολμήστε έστω μια μικρή ποσότητα, έτσι για δοκιμή!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es