150
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 300 γρ
- κεφαλογραβιέρα 300 γρ
- ζαμπόν 200 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
Υλικά 300 γρ.φύλλο καταΐφι 300 γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη 200 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια 100 γρ. βούτυρο 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 3 αυγά 200 ml κρέμα γάλακτος μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr