Καταχωρήθηκε στις 29/02/16
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- αλάτι
- μαγειρικό λίπος
- ξύδι
- ντομάτα και 11 ακόμα υλικά
ΥΛΙΚΑ: Για το φύλλο σφολιάτας : • 550 gr. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι • 1 ½ ποτήρι χλιαρό νερό • 4 κουταλιές της σούπας λιωμένη φυτίνη • 2 Κουταλιές της σούπας ξύδι • 150 gr. Φυτίνη λιωμένη για τα φύλλα Για την πρώτη γέμιση : • 2 τριμμένες ντομάτες • 2 ψιλοκομμένες πιπεριές πράσινες • 400 gr. φέτα Για τη δεύτερη γέμιση: • 300 gr. τυρί κίτρινο της αρεσκείας μας • 15 φέτες μπέικον • 250 ml. κρέμα γάλακτος (λίγο στην κάθε φωλιά) ...
Διάβασε τη συνταγή στο http://www.alphatv.gr