78
Ένας πρωτότυπος, πικάντικος και νοστιμότατος μεζές. Ένα ντιπ για να χαρείτε με τους φίλους συνοδεύοντάς το με τραγανό φρέσκο ψωμάκι. Ένα πιάτο που μπορεί πολύ όμορφα να σταθεί στο μπουφέ ενός πάρτυ. Μια καλή επιλογή τυριού είναι αυτή του γαλλικού Μπουσ(ε)ρόν (Bûcheron ή Boucheron)Υλικά (για 6 άτομα):6-8 μεγάλα αμπελόφυλλα από βάζο (στραγγισμένα, ξεπλυμένα και στεγνωμένα)450γρ. φρέσκο κατσικίσιο τυρί σε στρογγυλό κομμάτι, σε θερμοκρασία δωματίου (ή 2 μικρότερα βαλμένα το ένα πάνω στο ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net