by admin

ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ : ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το καζατιέλο (casatiello) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά παρασκευάσματα στην γειτονική μας Ιταλία. Προέρχεται απο την ναπολιτάνικη κουζίνα και το όνομα του το πήρε απο το caso, που στην ναπολιτάνικη διάλεκτο σημαίνει τυρί. Πρόκειται για ένα αλμυρό ψωμάκι, φτιαγμένο με μια πλούσια πιπεράτη ζύμη που περιέχει αρκετό λίπος, γεμισμένο με κομματάκια απο τυριά και σαλάμια...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com