96
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- κιμάς χοιρινός 400 γρ
- ψωμί 4 φέτ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- γάλα 3 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ρίγανη 1 κγ
- βασιλικός 1 κγ
- δυόσμος 1 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- μπαχάρι 0.25 κγ
- κύμινο 0.25 κγ
- μουστάρδα σε σκόνη 0.5 κγ
Ένα κλασικό ορεκτικό, που με λίγες τηγανιτές πατάτες γίνεται και κυρίως πιάτο.
Παλιότερα τα καλοκαίρια, έμπαιναν καθημερινά σε ταπεράκια και πήγαιναν παραλία· ναι τα τηγανιτά κεφτεδάκια είναι πλέον κομμάτι της ελληνικής παράδοσης.Λατρεμένη παράδοση!
Παλιότερα τα καλοκαίρια, έμπαιναν καθημερινά σε ταπεράκια και πήγαιναν παραλία· ναι τα τηγανιτά κεφτεδάκια είναι πλέον κομμάτι της ελληνικής παράδοσης.Λατρεμένη παράδοση!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com