205
Υλικά
Κάθε φορά που φτιάχνω κιμά για μακαρόνια, φυλάω στην κατάψυξη όσο μένει σε δόσεις για 2 άτομα σε μεταλλικά μπωλάκια. Έτσι, έχω πάντα έτοιμο κιμά για μια μακαρονάδα που θα θελήσουμε. Προχτές που ήθελα να φτιάξω κάτι για το βράδυ, αξιοποίησα τον κιμά αλλιώς. Το φύλλο κουρού είναι μια ωραία και εύκολη ζύμη. Μπορείτε να την κάνετε μόνο με μαργαρίνη (ή βούτυρο), όπως επίσης μόνο με ελαιόλαδο. Εγώ προτίμησα μια μέση λύση...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com