48
Υλικά
Για την ζύμη Γάλα εβαπορέ 1 κουτί Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας Αλάτι 2 κόφτα κουταλάκια γλυκού Αυγά 3 Ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι νερού Αλεύρι όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός Νερό 1 1/2 κουτί από το γάλα Για την γέμιση Ζαμπόν 15-20 φέτες Τυρί για τόστ 15-20 (ένταμ ή γκούντα) φέτες Μανιτάρια 1 κονσέρβα τεμαχισμένα Μπέικον 10 φέτες
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr