124
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- μαργαρίνη 200 γρ
- αυγά 3 τμχ
- γάλα φρέσκο 200 γρ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- μαγιά νωπή 2 τμχ
- ηλιέλαιο 3 φλιτζανάκι
Υλικά
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. βούτυρο (μαργαρίνη)
3 αυγά (τους κρόκους στη ζύμη και τα ασπράδια για να αλείψουμε τα κριτσίνια)
200 γρ. φρέσκο γάλα
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
2 πακετάκια μαγιά νωπή (από τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, συνολικά 50γρ.)
3 φλυτζάνια του καφέ ηλιέλαιο
Σουσάμι ή κεφαλοτύρι τριμμένο.
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. βούτυρο (μαργαρίνη)
3 αυγά (τους κρόκους στη ζύμη και τα ασπράδια για να αλείψουμε τα κριτσίνια)
200 γρ. φρέσκο γάλα
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
2 πακετάκια μαγιά νωπή (από τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, συνολικά 50γρ.)
3 φλυτζάνια του καφέ ηλιέλαιο
Σουσάμι ή κεφαλοτύρι τριμμένο.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα, έτσι ώστε να γίνει χλιαρό.
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και τη ζάχαρη.
Λιώνουμε το βούτυρο.
Σε μια κούπα βάζουμε το αλεύρι και
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com