74
Υλικά
- σφολιάτα 1 φύλλα
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 2 κσ
- παρμεζάνα -
- πάπρικα γλυκιά -
- σκόρδο γκρανουλέ -
- σουσάμι -
Τα κριτσίνια σφολιάτας, προσωπικά δεν τα θεωρώ ακριβώς συνταγή, αφού χρησιμοποιώ ετοιμο φύλλο σφολιάτας, αλλα πιο πολύ μια καλή ιδέα! Οι συνδυασμοί των υλικών για τα κριτσίνια ειναι ατελείωτοι και εξαρτάται απο το γούστο αλλά και την έμπνευση της στιγμής. Αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες ειναι σκέτα με σουσάμι, με παρμεζάνα και σουσάμι και τέλος με πάπρικα, σκόρδο και σουσάμι. Για την γέμιση μπορέιτε να χρησιμοποήσετε διάφορα τριμμένα τυρια, πικάντικα ή μη, μπαχαρικά (πάπρικα, τσιμένι, κύμινο), μυρωδικά (ρίγανη, μίγμα μυρωδικών, σκόρδο, νιφάδες ντομάτας), ενώ για την επικάλυψη μπορειτε να χρησιμοποιήσετε σουσάμι (ασπρο ή μαύρο), παπαρουνόσπορο, αλλα και χοντρό...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com