by admin

Κροκέτες Παστού Βακαλάου με Μπύρα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο παστός βακαλάος είναι ένα αγαπημένο υλικό της Ελληνικής κουζίνας και
μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο, τηγανητός σκορδαλιά
ή στο φούρνο πλακί, με κρεμμύδι και πατάτες.

Σαν καλοκαιρινό μεζεδάκι, συνοδευτικό της μπύρας ή του ούζου μας, γίνεται
και κροκέτες, αλλά πάντα είναι προτιμητέα ή σπιτική έκδοση, για να περιέχουν
και ψάρι!

Είναι εύκολες, πολύ νόστιμες κροκέτες και μπορεί να γίνουν οι αγαπημένες
των παιδιών που δεν πολυσυμπαθούν τα ψάρια. 

Δοκιμάστε τες!

Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιαροκροκέτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com