85
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 500 γρ
- φαρίνα 1 φλ
- μπύρα 150 ml
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μάραθος 0.5 ματσ.
- ούζο 1 σφην
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 φλ
Ο παστός βακαλάος είναι ένα αγαπημένο υλικό της Ελληνικής κουζίνας και
μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο, τηγανητός σκορδαλιά
ή στο φούρνο πλακί, με κρεμμύδι και πατάτες.
μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο, τηγανητός σκορδαλιά
ή στο φούρνο πλακί, με κρεμμύδι και πατάτες.
Σαν καλοκαιρινό μεζεδάκι, συνοδευτικό της μπύρας ή του ούζου μας, γίνεται
και κροκέτες, αλλά πάντα είναι προτιμητέα ή σπιτική έκδοση, για να περιέχουν
και ψάρι!
Είναι εύκολες, πολύ νόστιμες κροκέτες και μπορεί να γίνουν οι αγαπημένες
των παιδιών που δεν πολυσυμπαθούν τα ψάρια.
Δοκιμάστε τες!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com