134
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βάζουμε με την φλούδα τους σε μεγάλη κατσαρόλα με μπόλικο νερό να τις σκεπάζει. Βράζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Kρατάμε τα ασπράδια και τα αραιώνουμε με 1 κουταλιά νερό. Βάζουμε σε τηγάνι μπόλικο σπορέλαιο να ζεσταθεί καλά. Πλάθουμε μέτριες κροκέτες, τις κυλάμε στην τριμμένη φρυγανιά, κατόπιν στο ασπράδι και πάλι στη φρυγανιά. Τις ρίχνουμε προσεκτικά στο τηγάνι και τις αφήνουμε να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com