by admin

Κροκέτες πατάτας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά1 κιλό πατάτες100 γραμ. γραβιέρα τριμμένη1 κούπα φρυγανιά τριμμένη1 κούπα αλεύρι3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά2 αυγάαλάτιπιπέριΕκτέλεση Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους μέχρι να μαλακώσουν. Μέσα στο νερό που βράζει ρίχνουμε και ένα κλωναράκι θυμάρι.Όταν ετοιμαστούν τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε με το πρες πουρέ μέσα σε ένα βαθύ μπωλ.Προσθέτουμε τους  δύο κρόκους, το θυμάρι, τη γραβιέρα, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας τα υλικά. Θα σχηματιστεί μία σφιχτή ζύμη με την οποία θα πλάσουμε περίπου 25 κροκέτες στο μέγεθος κα
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: πατατοκροκέτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το ditucook.blogspot.com