77
Υλικά
- ψάρια 3 φλ
- μαϊντανός 1 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι τμχ
- φρυγανιά 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 φλ
- σκόρδο 3 σκελ
Υλικά Λευκό ψάρι 3 φλιτζάνια τσαγιού (μαγειρεμένο χωρίς κόκκαλα) Μαϊντανός 1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένος Φρέσκα κρεμμυδάκια 3 ψιλοκομμένα Φρυγανιά τριμμένη 1 φλιτζάνι τσαγιού Αυγά 2 τεμ χτυπημένα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Σκόρδο 2-3 σκελίδες ψιλοκομμένες Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr