63
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 5.5 φλ
- μαγιά ξερή 1.5 κσ
- γάλα 3 κσ
- αλάτι 1 κγ
- αυγά 3 τμχ
- μαργαρίνη 2.5 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κιμάς 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 κσ
- ρεγκάτο 200 γρ
- ζαμπόν 200 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- μπαχάρι 2 κόκκοι
Για την ζύμη Αλεύρι σκληρό - 5 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Μαγιά ξερή - 1 1/2 κουταλιά της σούπας Γάλα - 3 κουταλιές της σούπας Νερό χλιαρό - 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι - 1 κουταλάκι του γλυκού Αυγά - 3 τεμ. Μαργαρίνη - 2 1/2 κουταλιά της σούπας Για την γέμιση Ελαιόλαδο - 4 κουταλιές της σούπας Κιμάς - 500 γρ. Κρεμμυδάκι...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr