by admin

Ξενικά βραστά (δηλαδή καλαμπόκια βραστά)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα καταναλώνουμε βραστά, ελαφρά αλατισμένα και πριν κρυώσουν. Φυσικά μπορούμε μετά το βράσιμο να τα ψήσουμε λίγο στα κάρβουνα ή στο γκριλ και να μοσχομυρίσουν όπως εκείνα που πουλούν ψητά οι πλανόδιοι πωλητές.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com