αυγά ποσέ, καπνιστός σολομός, λάδι τρούφας

Καταχωρήθηκε στις 15/02/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το νέο κυριακάτικο γεύμα προσανατολιζεται στο brunch και αντιπροτείνει ξεκάθαρες γεύσεις, καιρισμέμη ευγένεια και πολλή όρεξη.Ένα αυγό ποσέ ή τηγανητό μαζί με καπνιστό σολομό, τυλιγμένο σε φρυγανισμένα στικς ψωμιού (οι Γάλλοι τα αποκαλούν mouillettes), είναι το τέλειο πάντρεμα. Tι λείπει για να απογειωθεί; Λίγο λάδι τρούφας πάνω στο αυγό.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις