212
Υλικά
- ασπρομανίταρα 500 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό κρασί 1 φλ
- μαϊντανός 1 φλ
- θυμάρι 3 κλων
Υλικά 500γρ. μανιτάρια λευκά(εναλλακτικα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μανιταρια κομμενα σε κονσερβα) 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμενες 1 φλιτζάνι λευκό κρασί Λιγο ελαιόλαδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 2-3 κλαρακια φρεσκο θυμαρι.
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com