137
Υλικά
- ασπρομανίταρα 1 κεσεδάκι/α
- portobello 1 κεσεδάκι/α
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φέτα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
Εύκολη και νόστιμη συνταγή της μητέρας μου.Εξαιρετικό ως ορεκτικό, αλλά μπορεί να συνοδεύσει άριστα και ζυμαρικά σαν σάλτσα. Για τους λάτρεις των μανιταριών, η λιτή σύστασή της και η απουσία μυρωδικών και καρυκευμάτων αναδεικνύει πολύ ωραία τη γεύση τους!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr