415
Υλικά
- πλευρώτους 500 γρ
- μουστάρδα 2.5 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- πάπρικα 1 κσ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- δεντρολίβανο 3 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα πολύ νόστιμο συνοδευτικό για ψητό κρέας ή ψάρι, πέρα από τις πατάτες και το ρύζι είναι και τα ψητά λαχανικά. Ειδικά τα μανιτάρια πλευρώτους ταιριάζουν απόλυτα! Αν μάλιστα μαγειρευτούν σωστά και μείνουν τραγανά και ζουμερά δίνουν την εντύπωση ότι αυτά είναι οι μπριζόλες! Εμείς τα προτιμάμε συχνά και σήμερα τα φτιάχνουμε πολύ εύκολα στο φούρνο με μουστάρδα!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com