μανιτάρια portobello γεμιστά με chèvre και πέστο

Καταχωρήθηκε στις 17/11/10

2 Ψήφοι Ψήφισε

Αν και δεν είναι πορτσίνι, τα πολύ μεγάλα πορτομπέλο γεμίζουν το μάτι και το πιάτο και κάνουν, λόγω εκτοπίσματος, αρκετή εντύπωση. Ολόκληρα, μπορούν να γίνουν με πολλούς τρόπους, μια και η χαμηλών τόνων πρωταρχική τους γεύση αποτελεί καλή βάση για παιχνίδι και διαφορετικούς συνδυασμούς. Στη συνταγή δέσαν πολύ ωραία με την ένταση που βγάζει το [...]

Διάβασε τη συνταγή στο http://pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις