78
Υλικά
- φιλέτο σολομού 2 τμχ
- κάρυ 150 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ψωμάκι 4 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- μαϊντανός -
- χυμός λεμονιού -
- αγγουράκι τουρσί -
- πράσινη σαλάτα -
Η ινδική σάλτσα με κόκκινο κάρι και ο σολομός παντρεύονται σε ένα πανεύκολο, πεντανόστιμο σάντουιτς. Υλικά 2 φιλέτα σολομού (περίπου 200 γρ. το ένα) 150 γρ. έτοιμη σάλτσα Tikka Masala* (κόκκινου κάρι) 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 ψωμάκια για μπέργκερ 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές ροδέλες λίγα φύλλα μαϊντανού χυμός λεμονιού αγγουράκια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr